Kavels Hofwegen

Van droom naar woning

Tussen de Zegwaartseweg en de Hekendorpstraat, in de veelzijdige wijk Oosterheem, liggen negen kavels voor kopers die een eigen vrijstaande woning willen bouwen en hun droomhuis willen realiseren. De kavels variëren in oppervlakte van 430 tot 840 m2. Wat de kavels zo uniek maakt is hun ligging aan de rand van Zoetermeer. Aan de ene kant ligt de bruisende stad, met alle gezelligheid en voorzieningen, aan uw voeten. Aan de andere kant kijkt u uit op een prachtig recreatie- of natuurgebied.

De digitale inschrijving start op 23 december 2022. Als u interesse heeft in één van de kavels dan kunt u zich via deze pagina inschrijven. Geef daarbij aan welke drie kavels uw grootste voorkeur hebben. De inschrijving sluit op 28 februari 2023.

1

Haalbaarheidscheck

Voor het inschrijven vragen wij u om vooraf een haalbaarheidscheck uit te laten voeren. Neem daarvoor contact op met uw hypotheekadviseur en bespreek uw financiële situatie. Daarna volgt de controle of u de kosten van de kavel en de bijkomende kosten kunt betalen. Uw adviseur stelt hiervoor een document op.

2

Inschrijven

Schrijf u via het formulier in op uw favoriete kavel. U kunt ook een tweede en een derde keus doorgeven. Na de inschrijving ontvangt u direct een link met persoonlijke code waarmee uw haalbaarheidscheck verstuurd kan worden.

Volg de instructies op om per mail uw haalbaarheidscheck direct naar de notaris te versturen voor de loting. De persoonlijke code in de onderwerpregel is verbonden aan de inschrijving, haal deze dan ook niet weg.

3

Loting

De kavels worden verloot. Zo heeft iedereen die zich voor dezelfde kavel heeft ingeschreven een eerlijke kans. De loting vindt plaats op 2 maart 2023. Dit wordt gedaan door een notaris. Hierna neemt de gemeente contact met u op. Bent u niet ingeloot? Dan komt u automatisch op de reservelijst. Als u wel bent ingeloot, betekent dit nog niet dat u een verplichting tot afname heeft. Nadat de koopovereenkomst getekend is heeft u een verplichting tot het nakomen van de gemaakte afspraken. Mocht u na 24 maart nog niets hebben vernomen, dan bent u niet ingeloot en automatisch op de reservelijst geplaatst.

Ik heb interesse

U kunt zich inschrijven voor minimaal één van de kavels.

Toestemming(Vereist)